sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Koruissa käytettävät materiaalit

Kaikki materiaalit, joita koruihini käytän, ovat nikkelivapaita!

Eniten korujen teossa käytän erilaisia lasi- ja kristallihelmiä. Valikoimaa niistä löytyy erinomaisesti, helmien muotoja ja kokoja on paljon ja värejä valinnanvaikeuteen asti. Toisinaan on tullut paljonkin tehtyä koruja myös puuhelmistä. Nyt suuressa suosiossa ovat sulat ja itsekin olen innostunut tekemään niistä etenkin korvakoruja. Rakastan myös pieniä riipusmaskotteja ja välillä lisäänkin niitä viimeistelemään korun. Koruissa käytän myös muun muassa erilaisia ketjuja, koruvaijeria ja silikonikuminauhaa.

Korunosat (korvakorukoukut, korupiikit, lukot, korunjakajat jne..), joita käytän ovat useimmiten hopeoituja tai nikkelitestattua metalliseosta.

Suurimmaksi osaksi tilaan korumateriaalit Helmien Talo -verkkokaupasta. Pidän heidän tuotteistaan erittäin paljon ja uusia tuotteita tulee verkkokauppaan lähes päivittäin. Tarpeen vaatiessa ostan materiaaleja myös tavallisista askartelukaupoista, mutta niissä korutarvikevalikoima on ymmärrettävästi paljon suppeampi. Kiertelen myös erilaisia kivi-, helmi- ja käsityömessuja, joissa bongailen uutuuksia ja uusia ideoita. 


Korujen hoito-ohjeet-osiosta löytyy tarkempaa tietoa siitä kuinka pitää korut puhtaina ja käyttökelpoisina pidempään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti