tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ruusu- ja auringonkukkamuotit

Joku aika sitten ostin tosiaan ruusu- ja auringonkukkamuotit ja ne osoittautuivat onnistuneiksi hankinnoiksi. Ruusumuotti on enemmän käytössä, sillä auringonkukista tulee hieman liian isoja. Nyt olen alkanut haaveilla jo uusista muoteista, mutta en ole vielä ostanut mitään, sillä yritän ensin keksiä saisiko saman tehtyä ilman muottia. Netissä oli ihana suklaalevymuotti, jota himoitsin, mutta päätin yrittää ensin miettiä kuinka voisin tehdä sen ilman muottia. Omasta mielestäni onnistuin siinä hyvin, kuvaa luvassa myöhemmin.


Mutta nyt ruusu ja auringonkukka kokeiluja:




2 kommenttia:

  1. Seikkailin täällä nettiviidakossa ja eksyin sivuillesi. Ihania koruja, kerrassaan loistokkaita värejä. Kerroit löytäneesi tälläisiä muotteja?Olen ihan ummikko, mutta minkälainen se muotti oikein on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Muotit ovat tehty silikonista. Fimomassa painellaan kunnolla muottiin ja koska muotti on pehmeä ja joustava, massa on helppo ponnauttaa siitä ulos. Vasta sen jälkeen kuvioksi muotoutunut fimo paistetaan uunissa. Silikonimuottia ei siis laiteta uuniin. Toivottavasti tämä hieman valaisi asiaa:)

      Poista