torstai 30. elokuuta 2012

Korulöydöt Kreetalta

Lupasin esitellä korut, jotka tarttuivat mukaan Kreetalta. Paikka oli täynnä ihania korukauppoja, mutta paljon koruja nähneenä vain harvat korut oikein kunnolla kiehtovat. Harvemmin myös ostan koruja, jotka voisin/osaisin itse tehdä.

Neljä vuotta sitten, kun kävin ensimmäisen kerran Kreetalla, eksyin Haniassa aivan ihanaan korukauppaan. Kauppa erosi muista, koska se oli täynnä Muranon lasikoruja. Ja siis rakastan Muranon lasia ja juuri sellaista tietyntyyppistä. No silloin neljä vuotta sitten olin ajattelematon ja ostin vain yhden kaulakorun kyseisestä kaupasta. Tietysti siis toivoin, että sama liike olisi edelleen pystyssä ja jopa löytäisin sen, jotta voisin ostaa samankaltaisia koruja lisää. Ihme kyllä löysin liikkeen, mutta valikoima oli valitettavasti muuttunut kokonaan, eikä siellä myyty enää Muranon lasia.

Hanian pikkukujilta kuitenkin löysimme vanhan merimiehen pitämän liikkeen ja hänellä oli myynnissä muutamia Muranon lasikoruja. Olin niin onnellinen ja valinnanvaikeus ja sekoaminenhan siellä tapahtui:)

Ehdottomasti koko loman paras ostos!
Toinen koru on viimeisen väivän viimehetken ostos. Näin kyseisen korun ja tajusin, että se sopii täydellisesti omatekemiini simpukkakorvakoruihini, koska molemmissa on käytetty samaa simpukkaa.

Korvakorut olen siis tehnyt itse ja kaulakoru on ostettu sellaisenaan
Ajatella, että sieltä koruparatiisista vain nämä yksilöt huusivat päästä mukaan Suomeen. Mutta ne ovat kyllä sitäkin ihanammat!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti